23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportDanemarca prima și Italia a doua, dar cu greu, calificate în sferturi...

Danemarca prima și Italia a doua, dar cu greu, calificate în sferturi la EURO 2020

Italia s-a calificat în sferturile Campionatului European de Fotbal după ce în optimi a învins Austria. În al doilea meci de sâmbătă, de la turneul final, Italia a înscris golurile victoriei în prelungiri.

Partida din optimile Campionatului European de Fotbal s-a disputat pe stadionul Wembley din Londra.

Italia a câștigat, scor 2-1, prin golurile înscrise în prelungiri de Chiesa, minutul 95, și Pessina, minutul 104. Austriacul Kalajdzic a marcat în minutul 114, dar Austria nu a putut să egaleze la finalul prelungirilor.

În timpul regulamentar, Austria a avut un gol anulat pe motiv de ofsaid.

Italia va juca în sferturi cu învingătoarea din meciul Portugalia-Belgia. Partida se va disputa la Munchen, în Germania.

Tot sâmbătă, Danemarca a învins Țara Galilor cu 4-0 și a fost prima echipă calificată în sferturile Campionatului European de Fotbal. Danemarca va juca în sferturile de finală pe Stadionul Olimpic din Baku, Azerbaidjan, cu învingătoarea din partida Țările de Jos-Cehia.

Danemarca a fost prima echipă calificată în sferturile de finală ale EURO 2020

Danemarca este prima echipă calificată în sferturile Campionatului European de Fotbal. Reprezentativă nordică a învins clar Țara Galilor în optimile competiției.

Partida s-a desfășurat sâmbătă, pe stadionul Johan Cruijff din Amsterdam.

Danemarca s-a impus cu 4-0 prin golurile înscrise de Dolberg în minutele 27 și 48, Maehle în minutul 88 și Braithwaite în utimul minut al jocului.

Danemarca va juca în sferturile de finală pe Stadionul Olimpic din Baku, Azerbaidjan, cu învingătoarea din partida Olanda-Cehia.

Al doilea meci al zilei de la Campionatul European de Fotbal este Italia-Austria. Partida va începe la ora 22.00 pe stadionul Wembley din Londra.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă