15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportDaniele De Rossi s-a decis! Fosta legendă a Romei se va retrage

Daniele De Rossi s-a decis! Fosta legendă a Romei se va retrage

“Trebuie să mă întorc acasă. Părăsesc Boca şi fotbalul”‘, a declarat fostul căpitan al echipei AS Roma, în vârstă de 36 ani.

“Părăsesc un club care mi-a intrat la inimă, acest sport, pasiunea mea”, a indicat De Rossi, înainte de a adăuga: “Voi continua să lucrez în fotbal, în Italia, nu ştiu deocamdată în ce rol”.

De Rossi, care a semnat în luna iulie un contract pe un an cu Boca Juniors, a disputat doar şapte meciuri pentru echipa din Buenos Aires, marcând un gol.

Victima mai multor accidentări pe parcursul carierei sale, el a subliniat că nu se confruntă în acest moment “cu nicio problemă gravă de sănătate”, dar că simte pur şi simplu “nevoia de a fi mai apropiat de familie, de fiica” sa. “Îmi lipsesc foarte mult, iar eu le lipsesc lor”, a mai spus fostul internaţional italian.

Daniele De Rossi a jucat anterior timp de 18 ani pentru AS Roma, echipă de care s-a despărţit la finalul sezonului trecut. Mijlocaşul a îmbrăcat de 117 ori tricoul selecţionatei Italiei, cu care a câştigat Mondialul din 2006.

Cele mai citite

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...
Ultima oră
Pe aceeași temă