Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

De anul acesta, cursele din calendarul european de trap trec şi pe la Ploieşti

De anul acesta, cursele din calendarul european de trap trec şi pe la Ploieşti

La ultima şedinţă a Asociaţiei Calului de Trap (ACT), membrii organizaţiei şi-au votat un nou preşedinte, Ioana Dumitru, care îi succede proprietarului de cai Tiberiu Nan.

Rl online 0 comentarii

Membrii au mai votat pentru afilierea ACT la Federaţia Hipică Română. Prezent la şedinţă, viceprimarul Ploieştiului Cristian Ganea a felicitat asociaţia pentru performanţa “diplomatică” de a se înscrie în celebra Mediteranean Horseracing Union. Organizaţia internaţională a decis ca o etapă din calendarul european al curselor de trap să se desfăşoare pe Hipodromul Ploieşti. Cursa va aduce la linia de start jochei din 12 ţări şi premii de peste 4000 de euro.

“Bravo, aţi reuşit o chestie tare. Jocheii români au posibilitatea de a participa la o cursă internaţională, iar spectatorii ploieşteni, privilegiul de a se delecta cu competiţie europeană de top”, a declarat Ganea.

 

 

Comentarii

loading...