15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportDe la Roland Garros Rafa Nadal își surprinde fanii. Ce mesaj i-a...

De la Roland Garros Rafa Nadal își surprinde fanii. Ce mesaj i-a lăsat mască

„M-am căsătorit” este mesajul ce apare pe pagina de socializare a vedetei spaniole, prin care acesta își anunță căsătoria cu Maria Francisca Perello.

Postarea a fost urmată de un total de aproape 350 de mii de like-uri, 38 de mii de comentarii și 1.600 de ditribuiri pe facebook. În realitate, Rafael Nadal s-a căsătorit în octombrie 2019, actualizarea statutului său pe facebook venind la mai bine de un an și jumătate de la eveniment. Evident, postarea a dat loc la nenumărate glume pe seama spaniolului.

Rafael Nadal participă zilele acestea la turneul de la Roland Garros, unde s-a calificat, luni în sferturile de finală, după ce l-a învins pe italianul Jannik Sinner, în trei seturi, cu 7-5, 6-3, 6-0, urmând să îl întâlnească în actul următor pe argentinianul Diego Sebastian Schwartzman (10 ATP).

Dacă va câștiga la Roland Garros, Rafael Nadal va depăși recordul de 20 de Grand Slam-uri câștigate, record pe care îl deține la egalitate cu Roger Federer, cel care s-a retras înainte de optimi de la marele premiu parizian.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Doi jucători din Premier League, în vârstă de 19 ani fiecare, arestați pentru viol

Premier League este fără îndoială unul dintre cele mai prestigioase și urmărite campionate de fotbal din întreaga lume, însă, în ciuda renumelui său și...

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...
Ultima oră
Pe aceeași temă