Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Decizie de ultim moment a Federației scoțiene de rugby. Sezonul 2019-2020, anulat

Decizie de ultim moment a Federației scoțiene de rugby. Sezonul 2019-2020, anulat

Federaţia scoţiană de rugby (SRU) a anunţat că a decis să anuleze întregul sezon intern 2019-2020 din cauza pandemiei de coronavirus.

Rl online 0 comentarii

Campionatul scoţian fusese suspendat temporar, iar hotărârea de oprire definitivă a sezonului a fost luată "pe baza avizelor guvernamentale în legătură cu virusul Covid-19", precizează SRU într-un comunicat.

În urma anulării sezonului, nu va exista nicio promovare sau retrogradare în actuala ediţie a campionatului Scoţiei, decizia fiind luată "în urma unui proces amplu de consultare", care a implicat toate părţile interesate.

Hotărârea nu vizează însă şi participarea celor două cluburi scoţiene, din Edinburgh şi Glasgow, la turneu Pro 14 (fosta Ligă celtică), ai cărei responsabili nu au luat deocamdată nicio decizie în privinţa actualului sezon.

Anularea campionatului Scoţiei vine după cele anunţate deja de federaţiile din Ţara Galilor, Irlanda şi Italia.

Comentarii

loading...