10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportDestinație neașteptată pentru Ibrahimovic. Unde ar putea ajunge starul suedez

Destinație neașteptată pentru Ibrahimovic. Unde ar putea ajunge starul suedez

Ibrahimovic a postat un scurt clip pe contul său de Instagram în care apare tricoul verde al clubului din Stockholm şi pe spate numele său, fără alte comentarii.

Fost jucător la FC Barcelona în stagiunea 2009-2010, Ibrahimovic postase luna trecută un alt mesaj ambiguu pe Instagram: “Bună, Spania! Ghici ce, mă întorc”.

De asemenea, mai multe persoane cu nume în lumea fotbalului au afirmat că atacantul scandinav va ajunge în campionatul Italiei, la AC Milan.

În ciuda vârstei sale (38 ani), Zlatan Ibrahimovic continuă să rămână un jucător bine cotat, după ce a reuşit să impresioneze în Liga nord-americană de fotbal (MLS), unde a înscris în total 54 de goluri şi a oferit 17 pase decisive în 58 de partide disputate pentru Los Angeles Galaxy.

Hammarby IF a terminat pe locul al treilea în ediţia trecută a campionatului Suediei, cu 65 de puncte, devansată de Djurgardens IF, 66 puncte, şi Malmoe FF, 65 puncte.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă