8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportDezvăluiri Copa America - Messi a jucat accidentat în finală

Dezvăluiri Copa America – Messi a jucat accidentat în finală

“Dacă aţi şti cum a jucat în Copa America, l-aţi iubi şi mai mult. După acest succes, nimic nu se va schimba în ceea ce-l priveşte, el continuă să fie şi va continua să fie cel mai bun fotbalist din istorie”, le-a declarat Scaloni ziariştilor la finalul meciului câştigat cu 1-0 de argentinieni în faţa Braziliei, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, prin golul lui Angel Di Maria (22).

“Nu te poţi lipsi niciodată de un jucător ca el, chiar dacă nu este complet apt, aşa cum s-a întâmplat în acest joc şi în cel precedent”, a adăugat selecţionerul argentinian, precizând că atacantul Barcelonei s-a confruntat cu o problemă la ischio-gambieri, însă nu a oferit mai multe detalii.

Messi şi colegii săi au adus Argentinei primul trofeu internaţional, după o aşteptare de 28 de ani, după ce a pierdut două finale de Copa America, în 2015 şi 2016, precum şi finala Cupei Mondiale, în 2014.

“De câte ori a încercat să nu continue, din cauza tuturor frustărilor, din cauza a tot ceea ce i se întâmplase, dar nu a aruncat prosopul şi în cele din urmă a reuşit, iar acest lucru trebuie remarcat”, a precizat Scaloni.

Selecţionerul Argentinei a dezvăluit, totodată, că el şi Messi au “o relaţie diferită faţă de cea obişnuită dintre un antrenor şi un jucător”. “Este o relaţie mai apropiată. Ne salutăm, ne îmbrăţişăm şi îi sunt etern recunoscător, la fel şi coechipierilor săi”, a mai spus Lionel Scaloni.

Adelina Toader
Adelina Toader
Adelina este Redactorul Șef al Ziarului România Liberă din iunie 2021. Adelina are o experiență de peste 8 ani în presa scrisă. Și-a început cariera jurnalistică în grupul de presă Bursa avansând de la poziția de redactor până la cea de Managing Editor. Adelina a scris atât pe domeniul economic, cât și politic- extern. În ultimii ani, Adelina a realizat interviuri cu miniștrii, ambasadori precum și cu antreprenori din diferite domenii.
Cele mai citite

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă