12.8 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSportDinamo ar putea ajunge în mâinile fanilor

Dinamo ar putea ajunge în mâinile fanilor

Un nou episod al telenovelei vânzării echipei Dinamo s-a încheiat cu deznodământul deja consacrat, după ce patronul clubului din „Ștefan cel Mare”, Ionuț Negoiță, i-a acuzat pe spaniolii cu care negocia că nu dau dovadă de seriozitate, aceștia refuzând să depună garanția de 3 milioane de euro pe care cele două părți o conveniseră.

În acest context, exasperați să privească agonia prin care echipa lor trece, suporterii dinamoviști au anunţat că intenţionează să achiziţioneze, prin programul Doar Dinamo Bucureşti (DDB), pachetul majoritar de acţiuni al clubului înființat în 1948.

„În urma discuţiilor apărute în ultima vreme şi a nesfârşitelor tratative încheiate fără succes, după ce ne-am exprimat susţinerea faţă de ultimii investitori care au negociat pentru cumpărarea clubului, vă anunţăm că: vom solicita clubului documentele contabile şi actele de inventar, le vom studia şi vom face o evaluare a situaţiei clubului, vom prezenta membrilor DDB concluziile în modul cel mai transparent – şi îi vom invita pe membrii cotizanţi să se exprime prin vot în legătură cu preluarea clubului de către suporteri prin Programul DDB”, au transmis membrii DDB, prin intermediul unui comunicat de presă.

De cealaltă parte, Negoiţă, care la sfârşitul lunii martie a anunțat public că nu mai vrea să investească la echipa alb-roșie, este dispus să cedeze clubul către suporteri, dar speră ca aceştia, reprezentanţi de Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo (ADPD) şi Asociaţia Suporterilor „Peluza Cătălin Hîldan”, să se unească.

Recent, fanii din „Ștefan cel Mare” au reușit să strângă suma de 180.000 de euro, necesară pentru ca echipa favorită să primească licenţa de participare în ediţia 2020-2021 a Ligii 1.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Șeful serviciului israelian de informații militare a demisionat, ca efect al atacului Hamas din 7 octombrie

Șeful serviciului de informații militare din armata Israelului (IDF), Aharon Haliva, a demisionat, în contextul anchetei asupra atacului Hamas asupra Israelului, din 7 octombrie...

România va avea un nou stadion ultramodern! Primarul a anunțat începerea studiului de fezabilitate

Finalista Cupei României, Oțelul Galați, va avea un stadion nou. Anunțul a fost făcut de primarul oraşului, Ionuţ Pecheanu, care a anunțat începerea studiului...

Baby Nest-ul de la Marianne’s Goodies: Soluția ideală pentru somnul și joaca în siguranță a bebelușilor

Descoperă cum Baby Nest-ul de la Marianne's Goodies, un brand românesc de inovație în domeniul articolelor pentru bebeluși, asigură o tranziție lină și sigură...
Ultima oră
Pe aceeași temă