Dinamo transferă pentru viitor. „Dulăii” l-au înregimentat pe Dragoş Hanţaru

Dinamo transferă pentru viitor. „Dulăii” l-au înregimentat pe Dragoş Hanţaru

Interul stânga Dragoş Hanţaru, de la AHC Dunărea Călăraşi, a semnat un contract valabil până în vara anului viitor cu Dinamo Bucureşti, campioana en titre la handbal masculin.

Rl online 0 comentarii

„Unul dintre cei mai valoroşi tineri handbalişti români se alătură echipei campioane. Dragoş Hanţaru (22 de ani) a semnat cu Dinamo un contract până în vara anului viitor. Venit de la AHC Dunărea Călăraşi, Hanţaru va fi bun de joc încă de mâine, când e programat meciul din Liga Naţională cu HC Dobrogea Sud Constanţa”, se arată într-un comunicat al CS Dinamo.

Handbalistul s-a arătat încântat de transfer: „Sunt bucuros că am venit la cea mai valoroasă echipă a momentului în handbalul românesc. Voi da totul pe teren şi sunt sigur că voi creşte alături de jucătorii consacraţi de la Dinamo”.

Antrenorul echipei Dinamo, Ştefan Constantin, e convins că Hanţaru se va integra rapid în sistemul de joc al formaţiei bucureştene. „Hanţaru este un jucător de perspectivă care şi-a arătat calităţile la Călăraşi. Suntem convinşi că se va integra repede în sistemul nostru de joc şi va face meciuri la fel de bune şi la Dinamo. Este un jucător de echipă naţională, iar pentru el venirea la Dinamo este un mare pas înainte”, a spus Constantin.

 

Comentarii

loading...