11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportDinamo, victorie la limită în amicalul disputat contra Rapidului

Dinamo, victorie la limită în amicalul disputat contra Rapidului

Conform contului oficial de Facebook al FC Rapid, unicul gol al întâlnirii disputate fără spectatori a fost înscris de Slavko Perovic în minutul 59, în urma unei lovituri de colţ. Cea mai mare ocazie a formaţiei giuleştene a avut loc în minutul 36 când mingea şutată de Marian Drăghiceanu a lovit bara.

Tehnicianul dinamovist Adrian Mihalcea a început partida cu următorul unsprezece: Straton – Kostrna, M. Popescu, R. Grigore, Sin – I. Şerban, I. Filip – Ahmed Bani, Montini, Sorescu – D. Popa.

De partea cealaltă, FC Rapid a aliniat următoarea formulă de joc: Mihai Popa – I. Voicu, Al. Iacob, Mallo, Copaci – Lazăr, Djuric – Creţu, Alami, Drăghiceanu – Hlistei.

Întâlnirea a reprezentat debutul antrenorilor Adrian Mihalcea şi Dan Alexa la echipele lor, FC Dinamo, respectiv FC Rapid, având în vedere că ambii au fost instalaţi în funcţii cu puţin timp înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19.

Meciul amical dintre FC Dinamo şi FC Rapid s-a disputat respectând toate reglementările prevăzute în ordinul comun emis de Ministerul Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii pentru reluarea competiţiilor sportive pe teritoriul României începând cu 1 iunie.

La 16 martie, o dată cu decretarea stării de urgenţă ca urmare a pandemiei de coronavirus, competiţiile fotbalistice de pe teritoriul României au fost întrerupte. Echipele de fotbal şi-au reluat activitatea la 15 mai, când autorităţile statului au permis antrenamentele în grupuri restrânse, în condiţii de izolare.

Începând cu data de 1 iunie, autorităţile au permis organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive în aer liber (cu excepţia sporturilor de contact), fără spectatori, cu respectarea măsurilor de protecţie sanitară stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii, emis în temeiul art. 43 şi al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă