Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dorinel Munteanu nu mai este antrenor la Concordia Chiajna

Dorinel Munteanu nu mai este antrenor la Concordia Chiajna

Consiliul Director al CS Concordia Chiajna, împreună cu factorii decizionali din cadrul Departamentului tehnic al clubului au votat în unanimitate rezilierea, de comun acord, a contractelor staff-ului tehnic, format din Dorinel Munteanu, Paul Şomodean şi Cătălin Ciorman.

George Dumitrescu 0 comentarii

Această decizie vine în urma şedinţelor susţinute în datele de 4,5,6 şi 7 ianuarie 2019, în cadrul cărora s-a evidenţiat nerealizarea obiectivelor convenite la începutul colaborării şi s-a dezbătut planul de redresare al echipei participante în cadrul Campionatului Naţional Liga I Betano.

"CS Concordia Chiajna le mulţumeşte domnilor antrenori pentru eforturile depuse în această perioadă şi le urează mult succes în continuare!", a anunţat clubul ilfovean.

Dorinel Munteanu preluase Concordia Chiajna la 18 septembrie.

 

Comentarii

loading...