12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportDosar penal după moartea unui pilot de raliuri. Concursul trebuia oprit, susține...

Dosar penal după moartea unui pilot de raliuri. Concursul trebuia oprit, susține ministrul

Poliția a deschis un dosar penal în care se cercetează moartea unui pilot de raliuri în județul Bacău, în timpul unei competiții off road.

Decesul s-a produs în momentul în care mașina a ajuns într-o zonă inundată și s-a rostogolit în albia râului Oituz. Nivelul râului este mult mai ridicat decât de obicei, din cauza ploilor din ultimele săptămâni.

După ce mașina a ajuns în râu, copilotul a reușit să iasă din mașină și a înotat până la mal. Dar pilotul n-a mai reușit să iasă, iar corpul său neînsuflețit a fost recuperat ulterior din râu.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că nu înțelege de ce organizatorii concursului n-au anulat competiția, în momentul în care au fost avertizați de meteorologi despre situația vremii.

Se pare că echipajele din concurs au fost anunțate că vremea e nefavorabilă, dar și-au asumat răspunderea pentru a putea participa la respectiva probă.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă