Duckadam, despre tragerea la sorți de la Romexpo: Nu cred că locul meu era acolo

Duckadam, despre tragerea la sorți de la Romexpo: Nu cred că locul meu era acolo

Fostul mare portar Helmut Duckadam, absent de la evenimentul în cadrul căruia a avut loc tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European de fotbal din 2020, care a avut loc sâmbătă, la Romexpo, a afirmat miercuri că probabil nu merita să fie invitat de FRF.

Rl online 0 comentarii

Câştigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua în 1986, fostul mare portar, intrat în istorie prin cele patru lovituri de departajare apărate în finala cu FC Barcelona, Duckadam nu a participat la vreun campionat european în carieră, spre deosebire de Gheorghe Hagi, despre care a spus că ar fi fost îndreptăţit să participe la eveniment.

"Nu, eu cred că Gică Hagi era îndreptăţit să fie chemat pentru că eu nu am participat la un Campionat European şi nu mă aşteptam la aşa ceva, probabil că nici nu meritam. Eu o să fiu chemat cu alte ocazii, dar cu siguranţă Gică Hagi ar fi trebuit să fie acolo. Eu nu am participat la un Campionat European, nu cred că locul meu era acolo. Da, UEFA mă apreciază, am fost invitat de ei în mai multe rânduri la evenimente importante, dar asta a fost hotărârea federaţiei, asta e", a declarat Duckadam.

La trei zile după evenimentul organizat la Romexpo, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, i-a cerut scuze lui Gheorghe Hagi, într-o scrisoare deschisă postată pe site-ul FRF, pentru că fostul mare jucător nu a fost invitat la tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020.

Comentarii

loading...