Foto Arhiva

Foto Arhiva

Dumitru Dragomir: S-au răzbunat pe Becali. Aştia şi la răzbunări sunt mici

Dumitru Dragomir l-a somat public pe Răzvan Burleanu, în emisiunea ProSport LIVE, să "dea în vileag" tot ce ştie despre "şpăgile" care s-ar fi dat arbitrilor în perioada mandatului său.

Rl online 0 comentarii

Actualul şef al Federaţiei Române de Fotbal a vorbit într-o conferinţă de presă suţinută miercuri despre sumele care se acordau arbitrilor din partea celor care aveau interes.

Fostul şef al LPF a vorbit şi despre evenimentele care au avut loc la Sibiu, acolo unde FCSB ar fi trebuit să joace meciul cu Hermannstadt, din Cupa României. Dragomir e de părere că cei din FRF au vrut să se răzbune pe Becali. Meciul Hermannstadt - FCSB a fost reprogramat pentru joi, de la ora 14:00, după ce arbitrul Cătălin Popa a refuzat să dea drumul jocului, gazonul fiind impracticabil.

"S-au răzbunat pe Becali. Aştia şi la răzbunări sunt mici. I-au pus pe sărăcii sibieni să dea banii pe nocturnă ca să joace astăzi la 14:00. Au vrut să se răzbune pe Steaua şi s-au răzbunat şi pe sibieni. Ce conducători sunt ăia dom'le?

Toţi ar trebui amendaţi. Nu se poate aşa ceva. Ai vrut să-l 'arzi' pe Becali, pentru ce? În afară că vorbeşte mult şi prost... E ca popa. Să nu faci ce face popa, să faci ce zice popa. Aşa şi cu Becali, să faci ce face, nu ce spune. Şi-au arătat muşchii, să dovedească ei că sunt mai tari ca Becali. Au pierdut mai mult decât imaginea", a spus Dumitru Dragomir în legătură cu meciul Hermannstadt - FCSB, la ProSport LIVE.

În ceea ce priveşte "şpăgile" la care făcea referire Răzvan Burleanu, Dumitru Dragomir a spus: "Expresie de om tâmpit. Când spui asta, spui şi ce ştii. De asta s-a nenorocit această ţară. Îl somez public acum să spună ceva concret. Poate ştie ceva de la taică-su. Să dea în vileag tot şi vinovaţii să se ducă la puşcărie. În mandatul meu nu s-a făcut blat niciodată, dar discuţii au fost. Când spui ceva trebuie să vii şi cu proba.

E o ruşine cine conduce fotbalul. Abia acum îmi dau seama ce mare a fost Mircea Sandu. Ce a lăsat Sandu în urma lui, ăsta (n.r - Răzvan Burleanu) dacă se naşte de două ori nu lasă. Freacă manganul, nu fac nimic. Vai de mama lor!", a conchis fostul vicepreşedinte FRF, la ProSport LIVE.

"Cei care chiar îşi doresc să fie sinceri cu ei înşişi, când vorbim de integritate, să aibă această decenţă şi să spună care au fost şpăgile pe care le-au plătit arbitrilor până în 2014", e declaraţia dată de Burleanu, miercuri, care l-a enervat pe Dragomir.

Comentarii

loading...