16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportEchipa lui Hagi, fără Viitor în Europa League

Echipa lui Hagi, fără Viitor în Europa League

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a pierdut la un scor neverosimil, după o primă repriză catastrofală.

Pentru belgieni au marcat Nana Asare (4), Brecht Dejaegere (13), Yuya Kubo (35, 45) şi Roman Iaremciuk (42 – penalty, 50), în timp ce golurile constănţenilor au fost înscrise de fundaşii Sebastian Mladen (21) și Bogdan Ţîru (56, 61).

Cu o apărare depăşită constant, Viitorul a încasat două goluri în primul sfert de oră, marcate de Nana Asare (4) şi Brecht Dejaegere (13). Viitorul a reuşit să reducă din diferenţă printr-un gol marcat de Mladen (21), cu un şut de la circa 25 de metri. Gent a mai marcat de trei ori până la pauză, prin japonezul Kubo (35, 45) şi ucraineanul Iaremciuk (42 – penalty), după un fault comis de Iacob.

Trupa lui Hagi a început rău şi repriza secundă, iar Iaremciuk a ridicat scorul la 6-1 (50).

Belgienii au redus motoarele la acest scor, iar deţinătoarea Cupei României a profitat şi a marcat de două ori într-un interval de cinci minute prin fundaşul Bogdan Ţîru (56, 61), în urma unor faze fixe.

Viitorul a avut în continuare momente bune şi a fost aproape şi de golul patru, dar portarul Kaminski a salvat la lovitura de cap a lui Drăguş (67).

Gent a reechilibrat disputa, iar Viitorul nu a mai reuşit să ameninţe poarta lui Kaminski, apărându-se în acelaşi timp mai exact decât a făcut-o în prima oră de joc.

În sezonul 2016-17 al Europa League, Viitorul o întâlnea pe Gent, care se impunea cu 5-0 acasă şi făcea 0-0 la Ovidiu.

Manşa secundă dintre FC Viitorul şi Gent va avea loc pe 1 august, la Ovidiu.

Cele mai citite

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...
Ultima oră
Pe aceeași temă