19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportEdiţia 2020-2021 a campionatului Spaniei va începe pe 12 septembrie

Ediţia 2020-2021 a campionatului Spaniei va începe pe 12 septembrie

Tebas şi-a exprimat, totodată, speranţa că actualul sezon va putea fi reluat pe 11 iunie, pentru disputarea ultimelor 11 etape de campionat.

“Vom începe, dacă Dumnezeu doreşte, pe 11 iunie. Să sperăm că Madridul şi Barcelona vor trece la Faza a 2 a relaxării. Sunt peste 130 de persoane din LaLiga care lucrează pentru ca totul să poată fi făcut într-o formă nouă. Călătorii, organizare, totul. Suntem pregătiţi”, a declarat Tebas cu ocazia unui forum virtual organizat de publicaţia sportivă madrilenă.

Preşedintele La Liga a mai explicat, de asemenea, că forul pe care îl conduce analizează mai multe opţiuni pentru a compensa absenţa publicului din tribune, în timpul meciurilor, care se vor disputa cu porţile închise.

Tebas a precizat că se testează în prezent posibilitatea ca, “la nivel audiovizual telespectatorul să poată alege două imagini: cea reală şi cea cu un public şi cu un sunet virtualizat”.

“În Bundesliga au ales sunetul virtual cu foarte mult succes şi lucrăm la oferirea acestei opţiuni. Suntem în teste, dar punerea sa în practică costă mai mult. Vrem să le oferim fanilor alternativa: tăcerea sau virtualizarea tribunelor. Testele pe care l-am văzut sunt interesante şi atrag multă atenţie, dar vom avea ambele opţiuni”, a mai spus preşedintele Ligii spaniole de fotbal.

Cele mai citite

Șeful armatei estone vrea dublarea bugetului apărării de 3% din PIB

Comandantul armatei estone, generalul Martin Herem, a susţinut joi că ţara sa, ce deja are un buget al apărării de circa 3% din PIB,...

Liderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

După începutul dezamăgitor de sezon, în care nu a reușit să cucerească niciun titlu, tenismenul sârb Novak Djokovic a luat o decizie radicală și...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă