14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportEnglezii au descoperit cine le-a purtat ghinion la Cupa Mondială 2018

Englezii au descoperit cine le-a purtat ghinion la Cupa Mondială 2018

Din 2010, de fiecare dată când Mick Jagger a participat la meciurile naţionalei Marii Britanii, aceasta a pierdut, potrivit variety.com.

Miercuri seară, Jagger s-a numărat printre cei veniţi să asiste, pe stadionul Luzniki din Moscova, la partida dintre naţionalele Marii Britanii şi Croaţia, încheiată cu calificarea celei de-a doua în finala Cupei Mondiale 2018.

După meci, suporterii naţionalei Marii Britanii l-au criticat pe Jagger pe platforma de socializare Twitter, pentru că prezenţa sa pe stadion a distrus şansele echipei de a câştiga Cupa Mondială.

Cel mai recent, Marea Britanie a câştigat Cupa Mondială în 1966.

Jagger are reputaţia unui blestem pentru orice echipă de fotbal pe care o susţine, nu numai pentru naţionala Marii Britanii. Astfel, la Cupa Mondială din 2014, Jagger şi-a exprimat susţinerea pentru naţionala Braziliei, care a pierdut în faţa Germaniei cu scorul de 7-1.

De asemenea, la Cupa Mondială din 2010, Jagger a participat, împreună cu Bill Clinton, la un meci între Ghana şi SUA, alegând să îşi exprime sprijinul pentru americani, care au pierdut partida.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă