5.2 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportEURO 2020. Ce meciuri se dispută azi la PRO TV

EURO 2020. Ce meciuri se dispută azi la PRO TV

Bucuria românilor, dar și a celor care au venit în țară pentru a vedea meciurile s-a simțit ieri pe străzile capitalei, acestea fiind încărcate de energie și strigăte de bucurie. Fotbalul se vede și se trăiește la PRO TV vara aceasta! 

Primul meci al zilei a fost chiar cel disputat în București și le-a adus la start pe Ucraina și Macedonia de Nord. După o primă repriză controlată de ucraineni, care au și marcat în minutele 29 și 34, prin Iarmolenko și Yaremchuk, în urma golului lui Alioski din minutul 57, macedonenii au continuat să spere. Cu toate acestea, finalul meciului i-a aparținut tot Ucrainei care a și ratat un penalty în minutul 84. În urma victoriei, Ucraina a urcat pe locul 2 în grupă și depinde de ultima etapă pentru calificare. 

Seara a continuat cu duelul dintre Danemarca și Belgia. Încă marcați de evenimentul trist din primul meci, jucătorii danezi au deschis rapid scorul în minutul 2 prin Poulsen, însă nu au reușit să țină ritmul și au pierdut cu 2-1. Hazard și De Bruyne au adus victoria Belgiei prin golurile marcate în minutele 54 și 70. Victoria este egală cu o frumoasă calificare în următoarea etapă pentru belgieni. 

Și echipa Țărilor de Jos s-a calificat în următoarea etapă, în urma victoriei cu 2-0 în fața Austriei. Depay a deschis scorul prin penalty în minutul 11 și Dumfries l-a închis în minutul 67. Austria depinde de rezultatul din următoarea etapă pentru a vedea dacă se va califica mai departe. 

Meciul disputat pe Arena Națională a fost lider de audiență! Disputa a înregistrat 2.7 puncte de rating și 20.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.5 puncte de rating și 18.5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 16:00 – 17:51, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 2.9 puncte de audiență și 23.1% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 2.2 puncte de rating și 17.5% share.

Ultimul meci al serii a fost tot lider de audiență. Victoria Țărilor de Jos a fost pe placul românilor care au urmărit partida! Disputa a înregistrat 7.7 puncte de rating și 24.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.5 puncte de rating și 20.2% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 22:00 – 23:52, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 7.6 puncte de audiență și 27.3% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 5.4 puncte de rating și 19.4% share.

O nouă zi, noi meciuri tari!

Maratonul fotbalistic al zilei va fi deschis de meciul dintre Suedia și Slovacia, având o importantă miză pentru slovaci, care în urma unei eventuale victorii ar putea bifa calificarea în următoarea etapă. De la ora 19:00, Croația trebuie să depășească înfrângerea din prima etapă și să lupte contra Cehiei. Seara va fi încheiată de un adevărat derby: Anglia versus Scoția.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ciucă și Ciolacu le prezintă filialelor din București candidatul unic. Cel mai probabil este Cîrstoiu. Se așteaptă reacția Gabrielei Firea

Liderii PNL și PSD, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, se întâlnesc, marți dimineață, cu liderii filialelor din București ale ambelor partide, pentru a le...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă