16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportEuropa League: Inter - Ludogoreț se va disputa fără spectatori

Europa League: Inter – Ludogoreț se va disputa fără spectatori

Clubul Inter Milano a anunţat pe site-ul său oficial că partida cu Ludogoreţ, echipa bulgară la care evoluează fotbaliştii români Cosmin Moţi, Claudiu Keşeru şi Dragoş Grigore, se va disputa fără spectatori în tribune.

Decizia de a nu permite accesul suporterilor pe San Siro la meciul de joi (22:00 – ora României) a fost luată “în acord cu UEFA şi cu dispoziţiile autorităţilor sanitare din regiunea Lombardia şi ale municipalităţii din Milano”, a precizat într-un comunicat echipa italiană, învingătoare cu 2-0 în meciul tur, din Bulgaria.

Ministrul italian al Sportului, Vincenzo Spadafora, a anunţat la rândul său că guvernul italian şi-a dat acordul pentru organizarea de meciuri cu porţile închise în şase regiuni din nordul Italiei, weekend-ul viitor în Serie A.

Cele şase regiuni vizate sunt Lombardia, Veneto, Piemont, cele mai afectate de maladie, dar şi Friuli-Venezia Giulia, Liguria şi Emilia-Romagna.

Potrivit indicaţiilor ministrului Sănătăţii, partidele de la sfârşitul săptămânii, vizate de acestei măsuri sunt Udinese – Fiorentina, AC Milan – Genoa, Parma – SPAL Ferrara, Sassuolo – Brescia, Sampdoria Genova – Hellas Verona şi, mai ales, marele derby al campionatului italian, dintre Juventus Torino, liderul clasamentului, şi Inter Milano, ocupanta locului al treilea.

Liga italiană de fotbal nu a confirmat deocamdată programul din acest weekend.

Noul coronavirus a generat şapte decese în Italia, unde peste 230 de cazuri de infectare au fost indentificate în mod oficial.

Cele mai citite

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă