9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFaimosul fotbalist László Bölöni ar putea candida pentru funcția de primar la...

Faimosul fotbalist László Bölöni ar putea candida pentru funcția de primar la Târgu Mureș

Ladislau Bölöni a confirmat că se gândește la această candidatură cu prilejul participării sale la festivalul “Vâltoarea Mureşeană”, alături de parlamentarul ungar Barna Pál Zsigmond, în condițiile în care ambii sunt originari din Târgu Mureş.

“Acest subiect nu îmi este străin, m-a preocupat şi mă preocupă”, a precizat Bölöni, răspunzând la o întrebare referitoare la această eventuală candidatură.

Pe de altă parte însă, fostul fotbalist a susținut că el nu dorește să intre în campania pentru alegerile locale împotriva cuiva. “Dacă m-aş aventura la aşa ceva, atunci aş face-o cu siguranţă pentru a atrage diferite persoane, diferite interese într-o echipă”, a declarat Bölöni.

Născut la Târgu Mureş, absolvent de stomatologie, cu 108 selecţii în Naţionala României, László Bölöni (65 de ani) a făcut parte din echipa Steaua Bucureşti în anul 1986, când această formație a câştigat Cupa Campionilor Europeni. În cadrul echipei Steaua, Bölöni a câştigat patru titluri de campion naţional în anii 1985, 1986, 1987, 1988 şi de două ori Cupa României în anii 1985 şi 1987. 

Ulterior, în calitate de antrenor al formației Sporting Lisabona, Bölöni este cel care l-a descoperit şi l-a convocat la echipa de seniori, la 16 ani, pe Christiano Ronaldo.

În acest moment, Bölöni antrenează în Belgia la Royal Antwerp FC, echipă cu care a semnat în iunie 2017 pentru două sezoane.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă