7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportFC Rapid a promovat în Liga a II-a

FC Rapid a promovat în Liga a II-a

Rapid a acumulat 69 de puncte, cu 8 mai multe decât ocupanta locului secund CS Afumaţi, înaintea ultimelor două etape ale Seriei a II-a a Ligii a III-a.

Golurile formaţiei giuleştene au fost înscrise de Cătălin Hlistei (minutul 20), Alin Cârstocea (minutul 23) şi Marian Vlada (minutul 63).

La partida cu Unirea Slobozia au asistat aproximativ 9.000 de spectatori, printre aceştia aflându-se şi antrenorul Mircea Lucescu, actorul Ion Dichiseanu, politicianul Mircea Geoană, precum şi mulţi foşti fotbalişti ai clubului Rapid.

La finalul întâlnirii jucătorii rapidişti au primit medalii şi un trofeu pentru câştigarea Seriei a II-a din partea preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Antrenorul Daniel Pancu a declarat că Rapid îşi va propune şi în Liga a II-a locul 1 la finalul sezonului. “Astăzi am arătat un joc solid şi consistent, la fel ca în ultima lună şi jumătate. Practic am menţinut în ultima perioadă un nivel atât de ridicat încât era imposibil ca o altă echipă din Liga a III-a, oricare ar fi fost ea, să ne facă faţă. Mă bucur că a venit lume multă, anul trecut am avut o Liga a IV-a fantastică, am reînviat spiritul pentru că oamenii au nevoie de Rapid. Ei îşi doresc Rapidul în Liga I şi ar fi păcat să nu reuşim acest lucru în cel mai scurt timp. Ar fi extraordinar ca promovarea în Liga I să o sărbătorim pe noul Stadion Giuleşti, dar nu ştiu când vor fi gata lucrările”, a menţionat Pancu, citează Agerpres.

Cele mai citite

Ciucă și Ciolacu s-au pozat alături de patriarhul Daniel, la capela din Parlament

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, liderii PNL și PSD, s-au fotografiat alături de patriarhul Daniel și au publicat aceste poze pe conturile lor de...

BEC a admis constituirea alianței electorale PSD-PNL pentru alegerile locale și europarlamentare

Biroul Electoral Central a admis, marţi, protocolul de constituire a alianţei electorale PSD - PNL. Decizia a fost publicată pe site-ul BEC. „Ca urmare a...

Decretele semnate astăzi de Klaus Iohannis. Președintele a acordat drapelul de luptă Direcţiei Generale de Protecţie Internă din MAI şi Institutului „Cantacuzino”

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 26 martie 2024, mai multe decrete. Printre acestea se află și decretele privind acordarea Drapelului de luptă...
Ultima oră
Pe aceeași temă