Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FC Viitorul anunță că a ajuns la un acord cu Fiorentina pentru “repatrierea” lui Ianis Hagi

FC Viitorul anunță că a ajuns la un acord cu Fiorentina pentru “repatrierea” lui Ianis Hagi

FC Viitorul anunță că a ajuns la un acord cu Fiorentina pentru “repatrierea” lui Ianis Hagi

FC Viitorul a anunţat marţi că a ajuns la un acord cu gruparea italiană Fiorentina, pentru reîntoarcerea la Ovidiu a mijlocaşului Ianis Hagi, fiul patronului clubului constănțean, Gheorghe Hagi.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

"FC Viitorul este de acord cu suma de transfer şi cu procentele solicitate de Fiorentina", este singura precizare pe site-ul oficial al FC Viitorul.

Managerul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a revenit duminică din Italia, împreună cu fiul său, Ianis, şi a anunţat că acesta nu se va mai întoarce la Fiorentina. "Aici rămâne, nu mai pleacă. Tratativele sunt avansate, chiar foarte avansate. Sper să îl avem cu noi când începem campionatul în Liga 1. Noi sperăm să ajungem la un acord cu Fiorentina. Ianis se va pregăti în această iarnă cu echipa FC Viitorul”, a spus Hagi la revenirea în ţară.

FC Viitorul a anunţat joi, pe site-ul oficial, că pe 30 decembrie a transmis în mod oficial clubului Fiorentina o ofertă de cumpărare definitivă a lui fiului lui Gheorghe Hagi. Oferta pe care FC Viitorul a făcut-o pentru răscumpărarea mijlocaşului Ianis Hagi era considerată mică de oficialii clubului Fiorentina, dar tratativele rămân deschise, scria vineri presa italiană.

Potrivit firenzeviola.it, Fiorentina consideră că evoluţiile lui Ianis Hagi au crescut de la sosirea la Florenţa, la fel şi valoarea de piaţă a jucătorului, astfel că suma oferită de FC Viitorul, egală cu cea plătită de italieni, nu este suficientă.

Ianis Hagi, în vârstă de 19 ani, a debutat la FC Viitorul, fiind transferat la FC Fiorentina în 2016, pentru două milioane de euro.

Comentarii

loading...