Sursă foto: gsp.ro

Sursă foto: gsp.ro

FC Voluntari l-a transferat pe Eric de Oliveira

Fotbalistul echipei FC Viitorul, Eric de Oliveira Pereira, a fost transferat, marţi, la FC Voluntari, el semnând un contract valabil un an şi jumătate cu gruparea ilfoveană.

Rl online 0 comentarii

"FC Voluntari anunţă că a semnat un contract pe 1 an şi jumătate cu jucătorul Eric de Oliveira Pereira! Eric de Oliveira Pereira are 64 de goluri marcate în prima ligă din România fiind astfel pe prima poziţie în clasamentul golgheterilor străini all-time din România, la egalitate cu Wesley. Clubul nostru îi urează 'Bun venit' şi îi doreşte să aibă parte de evoluţii cât mai bune în tricoul FC Voluntari", anunţă clubul pe contul oficial de Facebook

Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 34 de ani a mai evoluat în cariera sa de până acum la cluburile Metropolitano, Gaz Metan Mediaş, Karpatî Lvov, Pandurii Târgu Jiu, Al-Ahli, Matsumoto Yamaga, Najram SC, Al Markhiya Sports şi FC Viitorul Constanţa. Eric are în palmares o Cupă şi Supercupei României cu FC Viitorul Constanţa.

Clubul FC Voluntari a legitimat trei jucători în această pauză competiţională, Moussa Sanoh, Vlad Moraru şi Eric de Oliveira Pereira.

Comentarii

loading...