14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportFCSB, Craiova şi CFR Cluj au aflat cu cine pot juca în...

FCSB, Craiova şi CFR Cluj au aflat cu cine pot juca în playoff-ul Europa League

CFR Cluj, în cazul în care va fi eliminată din Liga Campionilor de Celtic Glasgow, va juca în play-off-ul Europa League cu învingătoarea dintre Sheriff Tiraspol (Rep. Moldova) şi AIK Solna (Suedia).

Primul meci ar urma să aibă loc în Gruia, pe 22 august, iar returul în deplasare, pe 29 august.

CFR Cluj o va întâlni pe Celtic, miercuri, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, de la ora 21:00, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, manşa secundă fiind programată pe 13 august, la Glasgow.

FCSB, dacă va trece de echipa cehă FK Mlada Boleslav, va da piept în play-off-ul Europa League cu Ventspils FK (Letonia) sau Vitoria Guimaraes (Portugalia), prima partidă urmând să aibă loc în România.

Vicecampioana va juca joi (21:00) la Giurgiu cu Mlada Boleslav, manşa secundă fiind programată pe 15 august, în Cehia.

Universitatea Craiova, în cazul în care va trece de AEK Atena, va da piept în play-off-ul Europa League cu Sparta Praga (Cehia) sau Trabzonspor (Turcia). Universitatea ar fi gazdă în prima partidă.

Universitatea Craiova o va întâlni joi pe AEK, la Craiova, de la ora 19:15, iar manşa secundă din turul al treilea preliminar al Europa League va avea loc la Atena, pe 15 august.

Cele mai citite

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...

Klaus Iohannis, vizită oficială în Coreea de Sud. Ce discuții va purta președintele

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua, în perioada 22-24 aprilie 2024, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitația Președintelui Yoon Suk Yeol. Republica Coreea...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă