Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Federația Română de Rugby amână startul noului sezon

Federația Română de Rugby amână startul noului sezon

Biroul Federal al Federaţiei Române de Rugby a luat vineri decizia de a amâna reluarea competiţiilor interne, care era prevăzută pentru luna iulie, din cauza prelungirii stării de alertă.

Rl online 0 comentarii

"Având în vederea decizia autorităţilor de a prelungi starea de alertă, situaţie în care nu există un cadru legal pentru disputarea partidelor oficiale, membrii Biroului Federal al Federaţiei Române de Rugby au decis ca reluarea competiţiilor rezervate seniorilor, Campionatul National de Rugby 7, Cupa Romaniei si SuperLiga CEC Bank, programate a fi reluate în luna iulie, respectiv luna august, să se amâne", se arată într-un comunicat al federaţiei difuzat pe pagina oficială de Facebook.

Oficialii federaţiei precizează că va fi alcătuit un program competiţional în funcţie de măsurile luate de autorităţi.

"În funcţie de evoluţia pandemiei de coronavirus şi a măsurilor ulterioare care vor fi luate de autorităţi se va alcătui un program competiţional astfel încât competiţiile menţionate mai sus să se poată desfăşura în cele mai bune condiţii", precizează sursa citată.

Comentarii

loading...