Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FIFA a făcut anunțul. Chelsea, ''campioană'' la nereguli

FIFA a făcut anunțul. Chelsea, ''campioană'' la nereguli

FIFA a publicat vineri motivaţia în cazul interdicţiei pe care a dat-o clubului englez Chelsea de a face transferuri în următoarele două ferestre de mercato, indicând că formaţia a încălcat nu mai puţin de 150 de articole ale regulamentului privind asemenea operaţiuni.

Rl online 0 comentarii

Conform sursei, în transferuri au fost implicaţi nu mai puţin de 69 de jucători ai academiei clubului. Un exemplu dat este cel al lui Bertrand Traore, care a semnat primul său contract la profesionişti cu Chelsea în 2013, la vârsta de 18 ani, dar nu a fost înregistrat în acte până în ianuarie 2014.

Interdicţia se va încheia în februarie 2020.

În iunie, clubul Chelsea Londra, câştigător al trofeului Europa League, a făcut apel la Tribunalul de arbitraj al sportului (TAS) de la Lausanne împotriva interdicţiei de a transfera jucători în următoarele două ferestre de transferuri, impusă de FIFA.

Clubul din Premier League a fost sancţionat în luna februarie pentru încălcarea regulilor privind transferul jucătorilor străini Under 18 şi a primit şi o amendă de 600.000 franci elveţieni. Chelsea nu a avut voie să angajeze jucători în mercato de vară dar nu o va putea face nici în cel de iarnă, care debutează în ianuarie 2020.

TAS a confirmat depunerea apelului dar nu a stabilit data când vor avea loc audierile şi decizia finală.

Comentarii

loading...