sursă foto: frf.ro

sursă foto: frf.ro

Final de carieră pentru șase arbitri din Liga 1

Şase arbitri din Liga 1 şi patru din Liga a 2-a şi-au încheiat activitatea la finalul anului 2020 conform regulamentelor în vigoare sau la cerere, a anunţat, miercuri, Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

Rl online 0 comentarii

„La finalul anului 2020, conform RODAAF (n.r. - Regulamentul de Organizare şi Desfăşurare a Activităţii Arbitrilor de Fotbal) sau la cerere, nouă arbitri din loturile pentru primele două ligi şi-au încheiat activitatea. Aceştia sunt: Marius Avram, George Rădulescu, Marius Nicoară, Daniel Hulubei, Bogdan Velicu (Liga I); Cristian Lucaci, Marian Truţă, Dorin Voinea, Dan Florin Costin (Liga a II-a)”, se arată pe site-ul citat.

Federaţia Română de Fotbal nu precizează care dintre arbitri nu mai îndeplinesc condiţiile din Regulamentul de Organizare şi Desfăşurare a Activităţii Arbitrilor de Fotbal şi care şi-au dorit să îşi încheie carierele.

De asemenea, la împlinirea vârstei de 70 de ani, doi dintre observatorii de la Liga a II-a şi-au încheiat, de asemenea, activitatea: Cornel Corocan şi Lucian Măiereanu.

Citește totul despre:

#cariera #liga 1 #arbitri

Comentarii

loading...