13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportFinala Europa League, specialitatea casei la FC Sevilla

Finala Europa League, specialitatea casei la FC Sevilla

FC Sevilla s-a calificat pentru a șasea oară în finala Europa League după un meci în care a reușit să revină după ce a fost condusă de Manchester United. Primul gol a fost marcat în minutul 9 din lovitură de la 11 metri de Bruno Fernandez iar Suso a egalat pentru spanioli la mijlocul primei părți.

Manchester United a căutat în repriza secundă golul calificării dar s-a izbit de paradele excepționale ale portarului Bono, imposibil de învins indiferent din ce zonă a terenului s-a trimis mingea spre poarta sa.

FC Sevilla a punctat în minutul 78 prin De Jong și a câștigat meciul cu 2 – 1, asigurându-și biletele pentru finala de vineri în Europa League. Cealaltă finalistă va fi stabilită astăzi, după meciul dintre Internationale Milano și Șahtior Donețk.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă