6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportFlorin Andone: „Ne-am dorit mult să obţinem un rezultat pozitiv”

Florin Andone: „Ne-am dorit mult să obţinem un rezultat pozitiv”

“Ne-am dorit mult să obţinem un rezultat pozitiv. Dar merităm tot respectul pentru că am muncit foarte mult până la sfârşit şi am demonstrat că suntem o echipă care luptă şi care nu se dă bătută niciodată. Eram foarte motivat să joc, pentru că, din păcate, rezultatele mele la naţională nu au fost foarte bune şi tot timpul îmi doresc să marchez. Nu prea dădusem goluri, aşa că a venit foarte bine golul din seara asta. Din păcate nu ne-a ajutat cu nimic. Poate mi-a ridicat mie puţin moralul. Ar fi fost frumos dacă până la urmă scoteam un rezultat pozitiv. Am avut noroc şi am marcat, chiar mă simt un pic contrariat. E un sentiment aşa… personal e OK că am dat gol, dar voiam să nu pierdem cu Spania. Ne-ar fi dat alt moral pe mai departe”, a spus el.

“Curaj am avut tot meciul, băieţii au dat pe teren tot ce au putut. Trebuie să fim serioşi şi să vedem cu cine am jucat, cu o dublă campioană europeană şi campioană mondială, nu am jucat cu Albania sau Malta. Aveam tactica pregătită, ştiam ce trebuie să facem, dar a venit acel penalty al lor care ne-a cam dat planurile peste cap. Dar în repriza a doua cred că am jucat foarte bine, am avut ocazii bune şi chiar puteam obţine egalul. Dar nu s-a obţinut până la urmă”, a adăugat atacantul.

Acesta a discutat la finalul meciului câteva momente cu căpitanul Spaniei, Sergio Ramos. “A trecut un an şi ceva de când nu am mai jucat împotriva lui Sergio Ramos, iar la final ne-am adus aminte de câteva faze din trecut, ne-am salutat şi după aceea fiecare şi-a văzut de treaba lui. În Primera Division îmi plăcea foarte mult, este un jucător valoros care nu degeaba are peste 10 ani la Real Madrid şi a fost ani la rând cel mai bun fundaş din lume”, a afirmat Andone.

Echipa naţională de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Spaniei cu scorul de 2-1 (1-0), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020. Aceasta a fost prima înfrângere pe teren propriu a României în faţa Spaniei în şapte meciuri (trei victorii pentru tricolori, trei egaluri).

Prima reprezentativă a României a suferit al doilea eşec din această campanie de calificare şi va juca următorul meci duminică, la Ploieşti, cu Malta (19:00).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă