Sursă foto: gsp.ro

Sursă foto: gsp.ro

Florinel Coman: „A fost un meci bun, cu multe ocazii”

Fotbalistul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat, sâmbătă seara, după remiza cu Dinamo (scor 1-1), că meciul a fost unul bun, cu multe ocazii, iar echipa sa ar fi meritat să se impună la capătul celor 90 de minute.

Rl online 0 comentarii

"A fost un meci frumos. Într-un derby nu contează pe ce loc eşti sau câte victorii ai în campionat. A fost un meci bun, cu multe ocazii. Părerea mea e că noi am avut mai multe ocazii şi trebuia să câştigăm. Dacă eram mai concentraţi la finalizare puteam să câştigăm. Mă bucur foarte mult că am reuşit să marchez şi în seara asta. E bine că toţi am intrat foarte montaţi, cred că ei nici nu au existat în prima repriză", a spus el.

"Nu vreau să comentez nimic despre domnul arbitru (n.r. - Istvan Kovacs). Nu mă simt vânat deloc. Dânsul îşi face meseria, a fost delegat, nu avea ce să facă. Am luat galben pentru că am aplaudat galeria dinamovistă pentru că aruncau cu diverse lucruri şi nu m-au lăsat să bat un corner. Atunci pe moment am fost supărat, dar după aceea mi-a trecut", a adăugat fotbalistul.

Întrebat cât de grav i se pare faptul că suporterii dinamovişti au strigat lozinci rasiste la adresa sa, Florinel Coman a răspuns: "Deloc. Este meci, nu stau să ascult ce vorbesc cei din tribună".

FCSB şi Dinamo au terminat la egalitate, 1-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a 12-a a Ligii I la fotbal.

Meciul a fost suspendat circa zece minute în prima repriză din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor dinamovişti la adresa jucătorului Florinel Coman şi a arbitrului Istvan Kovacs.

Comentarii

loading...