7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportFlorinel Coman: „A fost un meci bun, cu multe ocazii”

Florinel Coman: „A fost un meci bun, cu multe ocazii”

“A fost un meci frumos. Într-un derby nu contează pe ce loc eşti sau câte victorii ai în campionat. A fost un meci bun, cu multe ocazii. Părerea mea e că noi am avut mai multe ocazii şi trebuia să câştigăm. Dacă eram mai concentraţi la finalizare puteam să câştigăm. Mă bucur foarte mult că am reuşit să marchez şi în seara asta. E bine că toţi am intrat foarte montaţi, cred că ei nici nu au existat în prima repriză”, a spus el.

“Nu vreau să comentez nimic despre domnul arbitru (n.r. – Istvan Kovacs). Nu mă simt vânat deloc. Dânsul îşi face meseria, a fost delegat, nu avea ce să facă. Am luat galben pentru că am aplaudat galeria dinamovistă pentru că aruncau cu diverse lucruri şi nu m-au lăsat să bat un corner. Atunci pe moment am fost supărat, dar după aceea mi-a trecut”, a adăugat fotbalistul.

Întrebat cât de grav i se pare faptul că suporterii dinamovişti au strigat lozinci rasiste la adresa sa, Florinel Coman a răspuns: “Deloc. Este meci, nu stau să ascult ce vorbesc cei din tribună”.

FCSB şi Dinamo au terminat la egalitate, 1-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în etapa a 12-a a Ligii I la fotbal.

Meciul a fost suspendat circa zece minute în prima repriză din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor dinamovişti la adresa jucătorului Florinel Coman şi a arbitrului Istvan Kovacs.

Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...
Ultima oră
Pe aceeași temă

1 COMENTARIU