Roș-albaștrii și-au mulțumit patronul

Roș-albaștrii și-au mulțumit patronul

F(lorinel)C(oman)SB, demonstrație de forță

FCSB a învins-o clar pe FC Hermannstadt, în deplasare, la Târgu Mureş, scor 4-0, în primul meci din returul sezonului regulat al Ligii I.

Cătălin Mihai 0 comentarii

FCSB a făcut un adevărat galop de sănătate în partida contra celor de la Hermannstadt. Roș-albaștrii s-au impus cu 4-0, după prestația senzațională a lui Florinel Coman. După două mari ocazii irosite de Gnohere, Coman a deschis scorul în minutul 39, iar cinci minute mai târziu a pasat decisiv la Adi Popa, care a majorat diferența. În partea secundă, Iulian Cristea a ratat și el o șansă, iar Coman a recidivat și a marcat pentru 3-0, în minutul 51. Gnohere a închis tabela în minutul 72, dintr-o altă pasă perfectă a lui Coman. Până la final, Hermannstadt a avut o bară, iar Chorbadzhiyski a fost eliminat în prelungiri.

Prestația celui poreclit „Mbappe de România” s-a ridicat la așteptările finanțatorului roș-albaștrilor, care se felicită că nu l-a dat pe Coman pe 10 milioane de euro, fiind convins că va da lovitura cu mijlocașul ofensiv. Omul cu banii de la vicecampioana Ligii I speră să-l poată ține cât mai mult pe Florinel la FCSB. Fotbalistul se află într-o formă foarte bună, care a atras deja atenția multor cluburi de renume din Europa. „Coman are 21 de ani. Dacă joacă așa și la echipa națională și câștigăm campionatul, și mai joacă și în Liga Campionilor, el la anul e de 50 de milioane. Atât iau pe el. Poate, 70 chiar”, a declarat Gigi Becali, după meci. Latifundiarul din Pipera a ținut să transmită un nou un mesaj contestatarilor și a vorbit despre relația pe care o are cu Bogdan Vintilă. „Am încredere în Vintilă, e concepția mea și principiul meu după care trăiesc, dar voi nu-l agreați. Dacă vi-l spun, voi râdeți. Eu am încredere pentru că sunt în relație cu el prin Hristos. El face rugăciune și am încredere în rugăciunea lui. Dacă ești cu Dumnezeu și cu Hristos, poate să te bată cineva?”, a conchis acesta.

Grație acestei victorii, FCSB acumulează 21 de puncte și urcă, pentru prima dată în acest campionat, în zona de play-off a Ligii I.

Comentarii

loading...