8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportFormula 1: Scuderia Ferrari negociază un nou contract cu Sebastian Vettel

Formula 1: Scuderia Ferrari negociază un nou contract cu Sebastian Vettel

”Am început să discutăm despre un nou contract. Este important pentru noi să abordăm cât mai rapid acest subiect. Nu este ceva care să fie lăsat până la finalul sezonului. Este important pentru el şi pentru noi ca totul să fie clar cât mai repede. Este un moment cheie al carierei lui, pentru că orice va face la startul acestui sezon va fi important pentru prelungirea contractului”, a declarat Binotto.

Formula 1 trebuia să debuteze pe 15 martie cu Marele Premiu al Australiei, dar cursa de la Melbourne a fost anulată, în timp ce următoarele Mari Premii, din Bahrain (22 martie), Vietnam (5 aprilie) şi China (19 aprilie), au fost amânate pentru date ulterioare.

Ferrari şi-a întrerupt activitatea la fabrica sa din Maranello, care se află în Lombardia, una dintre regiunile cele mai afectate de pandemia de coronavirus.

Vettel, cvadruplu campion mondial, 32 ani, este în ultimul an de contract cu Ferrari, la care pilotează din 2015. El nu a reuşit să câştige vreun titlu mondial cu Ferrari, aşa cum făcuse cu Red Bull între 2010 şi 2013. Mai mult, în sezonul trecut, Vettel a fost eclipsat de coechipierul său Charles Leclerc.

”Anul trecut, performanţa lui Leclerc l-a luat prin surprindere. Acum nu mai este cazul, ştie unde este ştacheta, aşa că s-a pregătit foarte bine în această iarnă. Anul trecut a încercat să înţeleagă ce a mers prost şi să fie sigur că va fi mai bun în acest an”, a adăugat şeful echipei Ferrari.

Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...
Ultima oră
Pe aceeași temă