10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportFostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, despre reuşita lui Rafael Nadal...

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, despre reuşita lui Rafael Nadal la Roland Garros

Iubitorii, dar şi oamenii din “sportul alb” nu au rămas indiferenţi în faţa jucătorului din Spania. Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, cunoscut pentru comentariile lui pe conturile de socializare, a oferit o nouă părere, de data această despre campionul Franţei.

“Dimineaţa de după şi încă îmi este greu să înţeleg cum un jucător a reuşit să câştige de 12 ori acelaşi Grand Slam. Nu vom mai vedea acest lucru vreodată şi spun asta de 3 ani. Felicitări Rafa. Au dat peste cap matriţa când te-au creat. Dominic, efort superb. Va veni şi timpul tău”, este mesajul pe care l-a scris Darren Cahill pe contul lui de Twitter.

Rafael Nadal a încheiat în lacrimi finala jucată în faţa sportivului din Austria, Dominic Thiem, pe care l-a învins în patru seturi după trei ore şi patru minute de joc, scor 6-3, 5-7, 6-1, 6-1.

E ceva deosebit. Mi-e greu să explic. E un vis. Mi-aduc aminte când am jucat aici prima oară, în 2005, nu-mi imaginam că voi reuşi aşa ceva, să câştig turneul şi în 2019”, a spus sportivul iberic, la interviul oferit pe teren, imediat după finală.

Pentru Nadal, acesta este al 18-lea trofeu de Grand Slam al carierei. Roger Federer conduce clasamentul cu 20 de titluri, în timp ce, pe locul trei, se află Novak Djokovic. Sârbul a câştigat 15 trofee de Grand Slam.

Cele mai citite

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă