10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportFostul fotbalist Tomas ''Trinche'' Carlovich a decedat în urma atacului suferit

Fostul fotbalist Tomas ”Trinche” Carlovich a decedat în urma atacului suferit

“A fost idolul nostru. Suntem foarte emoţionaţi. (…) Este adevărat că devenise un mit”, a declarat Eduardo Bulfoni, preşedintele lui Central Cordoba, club pentru care Carlovich a jucat în mai multe perioade.

Atacul asupra fostului mijlocaş, în vârstă de 74 de ani, a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în provincia centrală Santa Fe.

Juan Carlos ”Tate” Lescano, fost coleg cu Carlovich la Central Cordoba, a povestit cum i-a sărit în ajutor acestuia, care a fost lovit în cap de un tânăr, a căzut şi s-a izbit cu capul de pavaj. ”Când am ajuns la el, era cu ochii deschişi, dar inconştient. A fost tot timpul inconştient până l-au dus la spital”, a spus Lescano.

”Tatăl meu avea o bicicletă nouă, dar acesta nu era un motiv pentru a-l agresa, din moment ce i-au fost furate alte patru biciclete vechi”, a declarat fiul fostului jucător, Bruno Carlovich, la canalul 5RTV.

Carlovich era considerat un simbol pentru fotbalul din provincia Santa Fe. Deşi a evoluat în cea mai mare parte a carierei la echipe de divizie inferioară, el a fost foarte apreciat de figuri ilustre ale fotbalului argentinian, printre care Diego Maradona. Acesta i-a trimis recent un tricou cu mesajul ”Trinche, ai fost mai bun decât mine!”.

Cele mai citite

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete. Un procuror a fost eliberat din funcție

Klaus Iohannis, președintele României, a semnat mai multe decrete. Iohannis a eliberat din funcție și un procuror. Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea...

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...
Ultima oră
Pe aceeași temă