Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fostul șef din Formula 1 va deveni tată la 90 de ani

Fostul șef din Formula 1 va deveni tată la 90 de ani

Bernie Ecclestone, fostul conducător al Campionatului Mondial de Formula 1, a anunţat că va deveni din nou tată în această vară, cu doar trei luni înainte de împlinirea vârstei de 90 de ani.

Rl online 0 comentarii

Ecclestone este căsători din 2012 cu brazilianca Fabiana Flosi, cu 48 de ani mai tânără decât el, care urmează să aducă pe lume copilul cuplului în luna iulie. Fericitul eveniment va avea loc în Brazilia, ţară în care cei doi s-au refugiat din cauza pandemiei de coronavirus.

"Copilul va veni pe lume în vară. Sperăm că va învăţa să joace backgammon (table) cât mai repede", a glumit Ecclestone, chestionat de publicaţia germană. "Ca toţi părinţii, avem o singură dorinţă: ca el să ne nască sănătos şi să sperăm că nu îşi va exprima niciodată intenţia de a face ceva legat de Formula 1", a adăugat el.

Fosta eminenţă cenuşie a Marelui Circ are deja trei copii: Deborah (65 ani), rodul primei sale căsătorii, cu Ivy Bamford, Tamara (35 ani) şi Petra (31 ani), ambele din a doua sa căsătorie, cu Slavica Radic, precum şi cinci nepoţi.

Bernie Eccolestone urmează să sărbătorească împlinirea a 90 de ani de viaţă în luna octombrie.

Comentarii

loading...