Becali: FCSB va avea un nou antrenor în sezonul următor: Exclud varianta ca Reghecampf să mai rămână, pentru că eu cred că a semnat deja cu alt club

Clubul de fotbal FCSB va avea un nou antrenor, în următorul sezon, a anunțat finanțatorul Gigi Becali, duminică seara, la postul Digisport. Este vorba despre Nicolae Dică, cu care negocierile sunt în stadiu avansat.

Roxana Petre 0 comentarii

Clubul de fotbal FCSB va avea un nou antrenor, în următorul sezon, a anunțat finanțatorul Gigi Becali, duminică seara, la postul Digisport. Este vorba despre Nicolae Dică, cu care negocierile sunt în stadiu avansat.

„Suntem în stadiu avansat cu Nicolae Dică să vină. Laurențiu Reghecampf mi-a spus că mâine vine să vorbească cu mine, că are ofertă de la alt club de 2,6 milioane de euro, plus bonusuri, și ajunge la patru milioane pe an. Și mi-a zis că vrea să plece, dar să-i dau și eu un sfat. Și eu ce sfat îi pot da dacă sunt atâția bani? După care m-am gândit la Dică, m-am întâlnit cu el, am vorbit în mare. El este de acord cu propunerea mea. Exclud varianta ca Reghecampf să mai rămână pentru că eu cred că el a semnat deja cu alt club, iar acum doar se alintă. Ne despărțim fără pretenții de nicio parte. După ce reziliem, vine Dică", a spus Gigi Becali.

Patronul FCSB a precizat și că prima sa opțiune de antrenor a fost Marius Șumudică, actualul antrenor al formației Astra Giurgiu.

„Cu Dan Petrescu nu am vorbit. Nu l-am ofertat nici pe Miriuță. El e dinamovist. Dacă era după mine, eu l-aș fi pus pe Șumudică antrenor. Dar era prea mare riscul. Dar dacă era după mine îl puneam imediat pe Șumudică. Și așa e prea mare presiunea acum cu procesul la TAS. Dar după mine el era prima opțiune. Dacă el era acceptat de suporteri. Însă el a spus că are sânge vișiniu, eu ce să-i fac? Șumudică am înțeles că are o ofertă de la Craiova", a mai spus el.

În vârstă de 37 de ani, Nicolae Dică a fost secundul antrenorilor Costel Gâlcă și Mirel Rădoi la FC Steaua în perioada iunie 2014 — decembrie 2015. Echipa FCSB a pierdut titlul de campioană în ediția 2016-2017 a Ligii I în fața echipei FC Viitorul Constanța. FC Viitorul a încheiat cu același număr de puncte în clasament ca FCSB, 44, dar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe din play-off, echipa lui Hagi câștigând cu 3-1 pe teren propriu și remizând la București, 1-1.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...