FCSB s-a calificat în șaisprezecimile Europa League

FCSB s-a calificat în șaisprezecimile Europa League după ce a terminat la egalitate partida cu israeliană Hapoel Beer Sheva.

Iulia Iancu 0 comentarii

FCSB s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale Europa League la fotbal, după ce a terminat la egalitate cu formația israeliană Hapoel Beer Sheva, 1-1 (1-1), joi seara, pe Arena Națională din București, într-un meci din Grupa G a competiției. 

Vicecampioana României nu a făcut un joc strălucit, dar și-a realizat obiectivul, acela de a se califica în primăvara europeană.

După 2-1 în Israel, pentru FCSB a marcat Florinel Coman (31), golul oaspeților fiind semnat de Ben Sahar (37). Oaspeții au început mai bine, dar nu au reușit să își creeze ocazii de gol în primul sfert de oră al partidei. FCSB a avut prima șansă a meciului, dar șutul lui Junior Morais, de la 22 metri, s-a dus pe lângă poartă. Hapoel a trecut pe lângă gol în min. 24, când Nwakaeme a reluat peste poartă cu capul, la o ieșire greșită a lui Niță. 

FCSB a irosit o mare șansă de a deschide scorul în min. 30, când Radi a respins de pe linia porții mingea trimisă de Coman.

Florinel Coman a profitat de o neînțelegere între fundașii centrali, a driblat portarul și a înscris (31). Un minut mai târziu, Hapoel a avut o ocazie de a egala, dar Niță a intervenit providențial în fața lui Cuenca. 

Campioana Israelului a egalat în min. 37, mingea intrând în poartă dintr-o contră a lui Gabriel Enache la reluarea lui Ben Sahar.

Hapoel a mai avut o ocazie până la pauză, dar Enache a deviat în corner reluarea lui Nwakaeme (40). 

Hapoel a fost periculoasă în min. 60, când Elhamed a reluat cu capul pe lângă bară, în urma unui corner. Nwakaeme a creat din nou pericol la poarta lui Niță (63), dar șutul său a ocolit de puțin bara.

Alibec a testat vigilența lui Goresh (65) de la 22 de metri, însă goalkeeper-ul israelian nu a avut probleme. Goresh a fost la post și la mingea trimisă de Larie (78). 

FCSB a ratat două mari ocazii de a obține victoria în prelungiri, după o greșeală a portarului Goresh (90+3), dar Filipe Teixeira a fost blocat de acesta, iar Gnohere de Elhamed.

FCSB mai are de jucat două meciuri, în deplasare cu Viktoria Plzen (23 noiembrie) și acasă cu Lugano (7 decembrie), având șanse mari să câștige grupa.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...