Zinedine Zidane va continua să antreneze echipa Real Madrid. Ce salariu va primi tehnicianul francez

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a anunţat că şi-a prelungit contractul la actualul club până în 2020. Potrivit surselor media locale, tehnicianul francez va avea un salariu dublu faţă de cel primit până acum.

Iulia Iancu 0 comentarii

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a anunţat că şi-a prelungit contractul la actualul club până în 2020. Potrivit surselor media locale, tehnicianul francez va avea un salariu dublu faţă de cel primit până acum, informează Mediafax.

Potrivit presei spaniole, Zidane primea 4,3 milioane de euro pe an, iar acum va încasa 8,5 milioane de euro. Precedenta înţelegere dintre Zinedine Zidane şi Real Madrid ar fi urmat să expire în vara anului 2018.

"Da, sunt mulţumit, însă nu înseamă nimic. Pot să semnez pe 10 ani, pe 20, dar ştiu unde sunt. Aici se trăieşte de la o zi la alta, anul viitor se poate să nu mai fiu aici. Eu şi Realul nu stăm la discuţii", a precizat Zidane în cadrul unei conferinţe de presă, citat de AS.

Cu şase trofee câştigate, dintre care un titlu de campion, două Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei şi un Campionat Mondial al Cluburilor, Zidane se află pe locul patru în clasamentul celor mai titraţi antrenori din istoria Realului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...