14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportFOTO. Noul atacant al lui West Ham i-a impresionat pe fani cu...

FOTO. Noul atacant al lui West Ham i-a impresionat pe fani cu Inna

West Ham s-a întărit serios pentru noul sezon de Premier League. Una dintre ultimele achiziții ale echipei antrenate de Manuel Pellegrini, Andriy Yarmolenko, i-a cucerit déjà pe fanii “Ciocănarilor”.
Dar chiar mai mult decât de evoluția ucrainianului într-un meci amical cu Wycombe, suporterii echipei londoneze au fost impresionați de soția lui Yarmolenko, Inna.
Aceasta lucrează în proiecte sociale și este specialist în relații internaționale, în Ucraina. În fiecare an, soția lui Andriy Yarmolenko organizează în Statele Unite un eveniment caritabil, prin intermediul căruia promovează cultura est-europeană.

Sezonul precedent, West Ham a avut mari emoții în Premier League, salvându-se cu greu de la retrogradare, fanii cerându-le patronilor să părăsească echipa.

FOTO - The Sun

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

SRI va gestiona sistemul informatic al ANAF

Proiectul de lege privind gestionarea sistemului informatic al ANAF de către SRI a primit un raport favorabil din partea comisiilor de specialitate și se...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...
Ultima oră
Pe aceeași temă