5.2 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportFOTO și VIDEO. Păpușa Luka Modric, la mare căutare în Croația

FOTO și VIDEO. Păpușa Luka Modric, la mare căutare în Croația

După succesul naționalei Croației la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia, unde a obținut medaliile de argint, căpitanul Luka Modric și colegii săi au devenit adevărați idoli pentru suporterii de pe Coasta Dalmatică.
Pe străzile orașelor din Croația este foarte greu să nu întâlnești localnici de toate vârstele, îmbrăcați în deja celebrele tricouri cu pătrățele și cu numele lui Modric, Perisic sau Mandzukic.

Croații au inventat chiar și o păpușă Luka Modric, ce se bucură de un mare succes, nu doar în rândul copiilor, dar și al adulților. Pe mai toate tarabele cu produse pentru turiști se pot găsi păpuși Modric.

Naționala Croației a pierdut Finala Cupei Mondiale Rusia 2018, în fața Franței, scor 2 – 4. Totuși, croații au impresionat la turneul final, mai ales după ce au eliminat Anglia în semifinale și după victoria istorică în fața Argentinei lui Messi, 3 – 0, în faza grupelor.

La revenirea în Croația, Modric și Compania au fost întâmpinați ca adevărați eroi. Pe 16 iulie a fost organizată o paradă a jucătorilor în Zagreb și o zi mai târziu la Split, unde suporterii au creat o atmosferă impresionantă.

 

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Ciucă și Ciolacu le prezintă filialelor din București candidatul unic. Cel mai probabil este Cîrstoiu. Se așteaptă reacția Gabrielei Firea

Liderii PNL și PSD, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, se întâlnesc, marți dimineață, cu liderii filialelor din București ale ambelor partide, pentru a le...
Ultima oră
Pe aceeași temă