10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportFrancesco Totti se apucă de impresariat

Francesco Totti se apucă de impresariat

Fostul campion mondial, în vârstă de 43 ani, şi-a denumit societăţile IT Scouting şi CT10, ultima cu referire la numărul pe care l-a purtat ca jucător.

“Începe o nouă aventură. Sunt mândru să anunţ că am înfiinţat două companii, cu sediul la Roma, pentru consultanţă şi asistenţă pentru jucători şi cluburi”, a scris fostul star al Romei într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, alături de un video promoţional pentru noile sale societăţi.

Totti şi-a petrecut întreaga carieră de fotbalist al AS Roma, din 1992 şi până în 2017, cucerind un titlu de campion al Italiei, în 2001. El a fost campion al lumii în 2006, cu Squadra Azzurra, pentru care a disputat 58 de meciuri şi a marcat 9 goluri.

După retragerea din activitate, el a rămas în staff-ul echipei “giallorossa”, din care s-a retras însă în iunie 2019, afirmând că nu se simte implicat în activităţile clubului.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă