România U21 învingătoare la europeanul din 2019, FOTO: Facebook

România U21 învingătoare la europeanul din 2019, FOTO: Facebook

FRF face anunțul momentului. Ce amical de gală va juca România în iunie

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat miercuri că amicalul Anglia – România se va juca la Middlesbrough, iar cel cu Georgia se va disputa la Ploiești.

Cătălin Șerban 0 comentarii

Meciul din deplasare cu Anglia se va disputa, în urma deciziei Federației de la Londra, pe stadionul Riverside din Middlesbrough, în data de 6 iunie, de la ora 19.00.

„Acum 15 ani, pe acest stadion, cu actualul selecționer al Angliei, Gareth Southgate, în postura de căpitan al lui Middlesbrough și actualul nostru selecționer, Mirel Rădoi, căpitan al roș-albaștrilor, se juca returul semifinalei de Cupa UEFA câștigat de gazde cu 4-2”, a transmis FRF.

Înainte de partida cu Anglia, Naționala României va juca, în 2 iunie, un amical contra Georgiei, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Ora de start a acestui joc nu a fost încă stabilită.

FRF informează că, din 11 întâlniri, România s-a impus în 3, alte 6 s-au încheiat la egalitate, iar Anglia a câștigat de două ori: „Toate succesele noastre au venit în meciuri oficiale, unul în preliminarii și două la turnee finale. O singură dată britanicii s-au impus în dueluri cu miză, 1-0 la CM 1970 din Mexic”.

România a jucat de 7 ori împotriva Georgiei: 5 meciuri au fost câștigate de tricolori, celelalte două încheindu-se la egalitate.

Comentarii

loading...