15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportGalatasaray, Beşiktaş şi Fenerbahce își suspendă din nou antrenamentele

Galatasaray, Beşiktaş şi Fenerbahce își suspendă din nou antrenamentele

Galatasaray, la care joacă şi atacantul român Florin Andone, a anunţat vineri că îşi suspendă pentru o perioadă de şase zile antrenamentele, reluate luni, după detectarea unui caz pozitiv la noul coronavirus în cadrul staff-ului său tehnic.

Directorul tehnic al lui Galatasaray, Fatih Terim, a fost diagnosticat cu Covid-19 în luna martie, împreună cu vicepreşedintele clubului, Abdurahim Albayrak, la puţin timp după suspendarea tuturor meciurilor de către Federaţia turcă de fotbal, dar s-a vindecat între timp.

Beşiktaş şi-a suspendat la rândul său pregătirile până la noi ordine. “Vulturii” şi-au testat toţi jucătorii şi angajaţii, rezultând opt cazuri pozitive, între care şi preşedintele clubului, Ahmed Nur Cebi.

Al treilea mare club din Istanbul, Fenerbahce, nu a fost scutit de probleme similare, fiind detectate două infectări în rândul angajaţilor săi şi altul în cadrul conducerii, situaţie în urma căreia “canarii” şi-a suspendat de asemenea antrenamentele.

Şi alte cluburi au anunţat cazuri pozitive la coronavirus, Kasimpaşa (prima ligă) sau Erzurumspor.

Săptămâna trecută, Federaţia turcă a anunţat că sezonul va fi reluat pe 12 iunie, după o pauză de peste două luni, însă nu a precizat dacă spectatorii vor fi autorizaţi să asiste la meciuri.

Cele mai citite

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Care sunt cele mai populare trenduri în amenajarea băilor din hoteluri?

Hotelurile sunt esențiale în turism deoarece sunt locuri în care clienții doresc să se simtă ca acasă în timpul șederii lor. De aceea, este...

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...
Ultima oră
Pe aceeași temă