Generalii din Armată cer excluderea FCSB din cupele europene

Generalii din Armată cer excluderea FCSB din cupele europene

După ce Înalta Curte i-a respins lui Gigi Becali recursul pentru recuperarea mărcii Steaua, finanţatorul FCSB se poate trezi și cu echipa exclusă din cupele europene.

Rl online 0 comentarii

Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a mers la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) pentru a obţine certificatul de grefă, după hotărârea că marca "Steaua" să aparţină definitiv Armatei, informează. CSA vrea să ceară UEFA să excludă FCSB din cupele europene!

"Am luat certificatul de grefă cu hotărârea ICCJ şi pregătesc toate hotărârile pe care le avem pentru a notifica UEFA cu privire la aceasta situaţie. Nu mai trebuie să-i permitem lui FCSB să participe, să fie capi de serie, având în vedere toate aceste procese câştigate", a spus Florin Talpan la sediul ICCJ, citat de Ziare.com.

În acest moment, pe rol mai există două procese între CSA şi Gigi Becali. Clubul Sportiv al Armatei a cerut despăgubiri de 37 de milioane de euro pentru că Gigi Becali a folosit marca "Steaua" timp de 10 ani fără să aibă dreptul. Miercuri, când va avea loc un nou termen în acest dosar, Florin Talpan se va întoarce la ICCJ. Este doar un termen, astfel că sentinţa nu va fi data mai mult ca sigur mâine, scrie sursa citată.

Al doilea proces este la Tribunalul Bucureşti, iar Florin Talpan solicită să se constate că FCSB nu deţine palmaresul Stelei.

Comentarii

loading...