16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSportGest superb făcut de Josip Ilicic, în contextul pandemiei de COVID-19

Gest superb făcut de Josip Ilicic, în contextul pandemiei de COVID-19

“Şi noi suntem alături de voi, îngerii noştri, pentru a câştiga cel mai important meci”, a spus atacantul sloven, care a donat mingea spitalului “Papa Ioan al XXIII-lea” din Bergamo, după cum a anunţat clubul lombard.

Ilicic a înscris toate golurile Atalantei în victoria de marţi de la Valencia (4-3) din returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Formaţia lui se impusese în tur cu 4-1.

Gian Piero Gasperini, antrenorul Atalantei, a lansat un apel pentru donaţii către spital, astfel încât acesta să se poată echipa.

Căpitanul lui Napoli, Lorenzo Insigne, a donat 100.000 de euro unui spital din Napoli, iar fundaşul lui Juventus, Leonardo Bonucci, 120.000 de euro unui spital din Torino.

Campionatul Italiei este suspendat cel puţin până pe 3 aprilie. Mai mulţi jucători ai unor cluburi de primă divizie au fost depistaţi pozitiv la noul coronavirus. Medicii cluburilor din Serie A s-au pronunţat sâmbătă împotriva reluării rapide a antrenamentelor.

Italia este ţara cea mai afectată de virus după China, cu 21.175 de cazuri înregistrate şi 1.441 de morţi, potrivit ultimului bilanţ publicat sâmbătă.

 
 
Cele mai citite

Din respect pentru peneliști, Ciolacu trece cu PSD în alegeri “prin ei înșiși”

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, vrea să le demonstreze partenerilor de coaliție din Partidul Național Liberal (PNL) că...

Jandarmii din Alba au descoperit la un bărbat plicuri cu substanță albă-cristalină interzisă

Un număr de 27 de plicuri cu substanţă albă-cristalină, ascunse în două pachete de ţigări, au fost descoperite de jandarmi la un bărbat din...

ONU încearcă să împiedice “o tragedie fără margini” în oraşul Rafah

Responsabilul ONU pentru situaţii umanitare de urgenţă Martin Griffiths a avertizat marţi, într-o declaraţie, că o operaţiune la sol a armatei israeliene în oraşul...
Ultima oră
Pe aceeași temă