6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportGigi Becali s-a decis, Vintilă nu mai este principal la FCSB

Gigi Becali s-a decis, Vintilă nu mai este principal la FCSB

Gigi Becali și-a văzut echipa la 10 puncte în spatele liderului Ligii Naționale și a decis că este momentul unei despărțiri de Bogdan Vintilă, antrenorul principal. Acesta poate fi antrenor secund ori să preia ca principal echipa secundă FCSB ce evoluază în seria a doua din Liga 3.

”I-am spus lui Vintilă că voi face schimbari la staff, asta să fie clar pentru el. Îi voi propune să rămână antrenor secund sau să imi preia echipa a doua. Nu îl voi lăsa pe drumuri. Nu imi place cum jucăm, iar eu nu vin la meciuri să văd ţurca şi să facă fiecare ce vrea pe teren. Le spun şi la băieţi să se trezească că pe mine nu vreau să mă bată Rotaru în campionat. Cu Dinamo este altă treabă că ar fi ultima să mă elimine de la 3-0.”, a spus Gigi Becali, citat de Prosport.

Negocierile cu Laurențiu Reghecampf au eșuat iar finanțatorul FCSB a anunțat că va aduce la echipă un antrenor pentru un salariu decent, mult sub 20.000 euro pe lună, bani pe care Gigi Becali spune că nu vrea să-i plătească.

„Sunt dezamăgit pentru că echipa asta are valoare și trebuie să aibă rezultate. Nu s-a pomenit să fim pe final de campionat la 9-10 puncte de locul doi de când mă știu eu. Eu am ajuns la o vârstă la care nu mai iau decizii așa, la cald, ci analizez foarte atent tot ce se întâmplă. Și sunt și părți bune. Echipa a jucat bine la Cluj, dar a avut ghinion și nu am marcat. Apoi cu Mediașul am fost la egalați la ultima fază, la Giurgiu am condus cu 2-0, cu Botoșani am deschis scorul. Deci în fiecare meci am fost în fața adversarului, apoi s-a întâmplat ceva.”, a spus Gigi Becali, citat de Fanatik.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă