23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportGloria Bistrița și-a aflat adversara din sferturile Cupei EHF

Gloria Bistrița și-a aflat adversara din sferturile Cupei EHF

Gloria va juca primul meci pe teren propriu pe 29 februarie sau 1 martie, manşa secundă fiind programată în Danemarca, o săptămână mai târziu.

Echipa antrenată de Horaţiu Paşca s-a calificat dramatic în sferturile de finală, după un gol marcat în ultima secundă de ”veterana” Valentina Ardean-Elisei în meciul terminat la egalitate cu echipa maghiară ERD, 24-24, duminică, în deplasare. Gloria s-a clasat pe locul secund în Grupa C, cu 7 puncte, după altă formaţie daneză Odense Handbold. De remarcat că echipa bistriţeană a reuşit să acceadă în grupele Cupei EHF după descalificarea echipei Corona Braşov pentru cazul de dopaj cu laser intravenos.

Herning-Ikast Handbold a câştigat Grupa D, cu 7 puncte, fiind urmată de echipa rusă HC Lada Togliatti, 6 puncte, Storhamar Handball Elite (Norvbegia), 6 puncte, şi SG BBM Bietigheim (Germania), 5 puncte. Duminică, în ultima etapă, danezele au fost învinse acasă de Lada la zece goluri, cu 38-28.

Dacă va trece de Herning-Ikast, Gloria va juca în semifinale contra învingătoarei dintre Podravka Vegeta Koprivnica (Croaţia) şi Thuringer HC (Germania). Semifinalele sunt programate în prima parte a lunii aprilie.

Celelalte două sferturi sunt Kastamonu Belediyesi GSK (Turcia) – Siofok KC Hungary (Ungaria) şi HC Lada Togliatti (Rusia) – Odense Handbold (Danemarca).

Cele mai citite

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...
Ultima oră
Pe aceeași temă