Hagi despre partida cu Astra: Ambele echipe vor căuta să câştige

Hagi despre partida cu Astra: Ambele echipe vor căuta să câştige

Antrenorul Viitorului, Gheorghe Hagi, spune că partida cu Astra nu este decisivă pentru intrarea în play-off, dar că ambele formaţii vor încerca să câştige pentru a se apropia de acest obiectiv.

Rl online 0 comentarii

Hagi a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că Astra are jucători foarte tehnici, iar echipa sa trebuie să facă un meci foarte bun pentru a obţine un rezultat pozitiv.

“Este o deplasare la o echipă foarte bună, care are în lot foarte tehnici, foarte buni atacanţi buni, mijlocaşi buni, fundaşi care au calitate, care produc dacă sunt lăsaţi şi un joc foarte bun, marchează goluri aşa că pe acest aspecte ne-am pregătit să încercăm să facem un meci foarte bun într-o deplasare unde trebuie să producem rezultat. Ambele echipe vor căuta să câştige pentru că e nevoie de puncte şi de victorii pentru a lupta fiecare să intre în playoff. Aşa că miza e mare, sperăm ca să facem un meci bun şi să ne ridicăm la înălţimea acestor meciuri, acestei presiuni”, a afirmat Hagi.

El crede că meciul cu Astra nu este decisiv. “E un meci, dar nu e decisiv. E doar un meci, nu e decisiv, mai sunt încă trei meciuri după aceea de disputat şi pentru noi şi pentru ei”, a explicat antrenorul.

El nu va putea conta în partida cu Astra pe Eric, Măţan şi Buzbuchi accidentaţi, iar Vână şi Lyes Houri sunt suspendaţi. Hagi spune că revine Drăguş care nu a jucat împotriva Craiovei, fiind suspendat.

Întrebat ce părere are despre faptul că se va întâlni cu fostul său elev Denis Alibec, Hagi a răspuns: “E un jucător foarte bun, foarte talent pe care l-am apreciat şi îl apreciez în continuare. Ca orice jucător talentat e capricios, dar supertalent, care pe mine ca antrenor sau ca unul care văd fotbal mă bucură. Arată bine şi e în condiţii foarte bune. Sper ca noi să o facem mai bine, iar el să nu facă un meci foarte bun”.

Meciul dintre Astra şi Viitorul are loc vineri, de la ora 20.00, pe stadionul din Giurgiu.

Comentarii

loading...