Hagi speră la o minune în meciul retur cu Gent

Hagi speră la o minune în meciul retur cu Gent

După înfrângerea cu 3-6 din meciul cu Gent, tehnicianul Viitorului, Gică Hagi, a declarat că el speră într-o minune şi în posibilitatea ca echipa sa să se califice în turul următor al Europa League.

Rl online 0 comentarii

„Sperăm ca acasă să creăm minunea, să facem ceva. Nu luăm din valoarea adversarului, pentru că adversarul are o valoare foarte bună, fotbalul din Belgia este la un nivel foarte bun, mult mai ridicat ca al fotbalului nostru. Rămân cu cele trei goluri maracte în deplasare, în Belgia, împotriva unei echipe foarte bune, care îmi dau speranţe. Le mulţumim românilor care au venit să ne susţină, e bine, fotbalul e iubit în România şi sperăm ca altădată să-i facem şi mai fericiţi. Şi ei sunt bucuroşi că am marcat trei goluri, dar trişti că am luat şase. Le mulţumim că au venit şi ne-au susţinut, la sfârşit ne-au încurajat chiar şi la acest rezultat, bravo lor! Aceştia sunt suporterii, care la greu te încurajează. În fotbal, totul durează o zi. Cineva m-a învăţat că decât să pierzi cu 1-0, mai bine... Ce contează câte goluri iei, important este să joci fotbal, înveţi din toate. Ce-i în fotbal astăzi, nu mai e valabil mâine. Mâine e o altă zi şi o luăm de la capăt, să mungim în continuare, să facem mai bine, să progresăm. Îi feicităm pe adversari, e o echipă foarte bună, care ştie să joace fotbal, dacă o laşi, cum am lăsat-o noi în prima repriză. Sperăm ca la Constanţa să nu-i lăsăm”, a declarat Hagi, în conferinţa de presă organizată după meci.

FC Viitorul a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 6-3 (5-1), de formaţia belgiană KAA Gent, în manşa I a turului al doilea preliminar al Ligii Europa. Gazdele au condus cu 6-1, după 50 de minute de joc. Returul va avea loc peste o săptămână.

Învingătoarea din această dublă manşă va evolua cu câştigătoarea dintre AEK Larnaca (Cipru) şi Levski Sofia (Bulgaria), în turul al treilea preliminar al Ligii Europa. În meciul tur, disputat în Cipru, gazdele s-au impus cu 3-0 (Giannou '67, Ruiz '70, Hevel '75 - bulgarul Milanov a fost eliminat în minutul '45+2).

Comentarii

loading...