19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportHagi, supărat pe Cosmin Contra: Voi înțelegeți ceva din fotbal?

Hagi, supărat pe Cosmin Contra: Voi înțelegeți ceva din fotbal?

Dincolo de miezul nopții de vineri spre sâmbătă, la conferința de presă, de după meciul dintre Viitorul și CSM Poli Iași, scor 1-0, ”Regele” a lansat un atac virulent atât la adresa lui Contra, cât și a secunzilor săi, dar și spre întreaga conducere a FRF, scrie Digisport.

”Chiar dacă este băiatul meu, Ianis e căpitanul Viitorului, echipa de pe locul 3, echipa cu cel mai frumos fotbal, cel mai bun în pregătire, cei mai buni marcatori și pasatori decisivi în 2018, el şi Mitriţă, din Liga 1. E cel mai bun jucător sub 21 de ani care există în România. O spune statistica! Şi nu este convocat, iar Contra zice că vrea să întinerească echipa.

Dar de ce se întâmplă? Că este băiatul lui Hagi. Aceeaşi poveste de acum 3 ani. De ce nu îi dai şansa, cum mi-a dat-o mie Lucescu la 17 ani? Nu, îl lăsăm la coadă, cum îl lăsase şi Fiorentina, mi-l ascundeau. Cică Fiorentina l-a dezvoltat! Ce a dezvoltat? Nu, îl dezvoltă Viitorul! Cum a făcut-o înainte, o face şi acum. Îl creşte să devină jucător mare. A demonstrat-o, de la 14 ani, de când a debutat la lotul naţional, a fost competitiv și cel mai bun pasator de la loturile naţionale, la toate vârstele. Au fost oamenii lui şi au văzut meciurile din pregătire. Ianis, de departe cel mai bun jucător. Băi, băieţilor, Gane, Mihalcea, voi înţelegeţi fotbal? Voi aţi câştigat ceva? Ce vedeţi când vă trimite Contra? A început campionatul, pase de gol şi goluri”, a spus Hagi.

Tirada managerului tehnic al campionilor a continuat: ”Ţîru e căpitanul echipelor naţionale la toate categoriile de vârstă, a ieşit campion cu Viitorul, în unele meciuri avea 100% dueluri câştigate. Dă-i o şansă! Am văzut jucător convocat care a avut două ieşiri periculoase, cu băutură. Se îmbată de două ori, dar trebuie să fie la lot. Să mă scuze Nedelcearu, dar asta este realitatea. Ce trebuie să facă Ţîru, să se îmbete şi el? Învăţ lucruri în România care nu au nicio legătură cu performanţa. Cosmine, vii din Spania! Ce faci? Tu nu te pui în mintea lui Ţîru? Mă scuzi, este de la campioana României, nu de la o echipă care nici nu a intrat în play-off. A jucat titular la toate loturile naţionale, de zece ori mai mult decât ăla pe care l-ai luat”, a mai spus ”Regele”.

Extrem de supărat și dezlănțuit, Hagi nu s-a sfiit să atace întreaga conducere a celor de la FRF. “Cosmine, bagă un semn de întrebare mare. Mare! Nu se poate aşa ceva. Cine comandă lucrurile? Toate indiciile mele duc spre acest lucru, că se fac convocările prin spate. Sunt prea mulţi de la Viitorul? Poate se supăra cineva, Cosmine, care ţi-e drag ţie. Şi poate face convocările. Este 100% cineva în spate care-ţi spune ce să faci.

Credeam că în România este totul sportiv, dar probabil sunt prin spatele birourilor sau în spatele uşilor închise. Eu m-am mutat la Constanţa şi ora exactă se dă la Bucureşti. Eu sunt în provincie. Şi o echipă din provincie a avut tupeul să iasă campioană. A supărat mult. E o seară grea pentru Cosmin. Aştept mâine, poimâine, să vedem ce zice. Dar să vorbească despre jucători. Trebuie să-i iei pe cei mai buni. Chiar dacă sunt de la Hagi, din provincie, chiar dacă nu vor alţii”, și-a încheiat Hagi tirada.

Pe 31 mai, de la ora 17:00, pe stadionul din Hartberg (Austria), tricolorii vor întâlni reprezentativa Chile, urmând ca pe 5 iunie, de la ora 20:30, să joace împotriva Finlandei, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Cele mai citite

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...
Ultima oră
Pe aceeași temă